Nij Loevestein

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Opsterland - Gorredijk
Actueel aanbod

€ 117.500,- tot € 389.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 135m2
Kaveloppervlak
140 - 1025m2

Over dit project

Bijna uitverkocht: Nij Loevestein

Aan de oostrand van Gorredijk verrijst Nij Loevestein. Het woningaanbod varieert van rijwoningen voor starters en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. Waarvan alleen enkele vrije kavels nog beschikbaar zijn.

Vrije kavels
Wil jij een huis waar je helemaal van ontwerp tot materialen en details bepaalt hoe deze eruitziet? Dan is een vrije kavel echt iets voor jou. Op de interactieve kaart op de projectwebsite zie je goed de ligging van de verschillende kavels. Op alle vrije kavels bouw je zelf je eigen vrijstaande woning. Hiervoor kun je zelf een architect en een aannemer in de arm nemen om een huis naar jouw wens te realiseren. Wel handig om te weten: de vrije kavels worden bouwrijp aan jou overgedragen.

Kies jij voor een vrije kavel? Dan is het handig om de spelregels te weten, zodat je ontwerp straks aansluit op de rest van de omgeving. Hiervoor gelden de bepalingen in het bestemmingsplan en de welstandsnota van de gemeente. Deze informatie is binnenkort beschikbaar. Hier kun je alle details van de kavels en de eisen met betrekking tot het ontwerp rustig teruglezen.

12 rijwoningen - type Kievit
Met een woonoppervlakte van 115 vierkante meter biedt type Kievit alle ruimte die gezinnen nodig hebben. De 12 rijwoningen van type Kievit zijn onderverdeeld in drie rijtjes van 4 woningen. Afhankelijk van de ligging varieert de kaveloppervlakte van circa 140 tot ongeveer 275 vierkante meter. Parkeren kan op eigen terrein of in de straat. Bij de hoekwoningen is een garage mogelijk als meerwerkoptie.


4 halfvrijstaande woningen - type Merel
Deze woning is de ideale gezinswoning en telt 125 vierkante meter woonoppervlakte. Type Merel heeft een lekker ruimte woonkamer met open
keuken. Wil je nog meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, bereikbaar middels een vaste trap en voorzien van een dakraam. Hier kun je een extra slaapkamer of een werk- of studieruimte creëren.

De halfvrijstaande woningen van type Merel liggen op royale kavels van ongeveer 293 tot 374 vierkante meter. De auto kun je op eigen terrein parkeren. Wil je liever overdekt parkeren? Als optie is een aangebouwde houten garage mogelijk.


18 halfvrijstaande woningen - type Koolmees
De 18 halfvrijstaande huizen van dit type zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Verdeeld over drie woonlagen hebben ze een woonoppervlakte van 135 vierkante meter. De U-vormige begane grond biedt ruimte aan een royale living en een (open) keuken met eetkamer. Wil je nog meer ruimte, dan kun je kiezen voor een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter eventueel in combinatie met een bijkeuken.

Alle woningen hebben een aangebouwde of vrijstaande garage. Hier heb je genoeg plek om je fiets, gereedschap en tuinspullen op te bergen.


6 levensloopgeschikte woningen - type Vink
De 6 halfvrijstaande woningen van type Vink zijn allemaal levensloopgeschikt. Daarmee zijn ze ideaal voor wie lang en zorgeloos in zijn huis wil blijven wonen. Op de U-vormige begane grond geniet je van een ruime woonkamer met open keuken en eetkamer. Via de royale entreehal bereik je de slaapkamer en badkamer. Voor slapen en baden hoef je dus in principe nooit meer de trap op. Verder bevindt zich op de begane grond nog een fijne berging.

Op de verdieping liggen nog eens twee slaapkamers. Heel praktisch voor wanneer de (klein)kinderen komen logeren of als studie- of hobbyruimte. De bergruimte op deze woonlaag biedt ruimte voor een wasmachine en is eventueel om te toveren tot tweede badkamer. Bewoners en logés lopen elkaar dan tijdens het tandenpoetsen niet in de weg. Verder beschikt type Vink nog over een vlieringzolder. Een handige plek om bijvoorbeeld de koffers op te bergen. Met de achtertuin grenst type Vink aan een waterpartij. Zie jij jezelf al zitten, in een
gemakkelijke tuinstoel aan het water?

Hoe wil jij hier straks wonen? Meld je aan via de projectwebsite en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nij Loevestein
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
51
Prijs
€ 117.500,- tot € 389.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Vrije kavel

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Opsterland.

Aanmelden